• fitscore

VIDEO HOME WORKOUTS

Updated: Nov 10, 2020

Elke dag proberen wij video's te plaatsen zodat jullie thuis voldoende kunnen trainen! Houd deze BLOG dus in de gaten want er volgt nog veel meer!


Scroll naar beneden om al onze virtuele lessen te vinden. Deze lessen kan je thuis doen en sommige kan je hier op de club doen m.b.v. een eigen beeldscherm en oordopjes


Wil je naast onze eigen virtuele lessen ook gebruik maken van de lessen van Les Mills? klik dan op deze link.

Wil je thuis lekker even aan je kracht werken? Doe mee met Tim en Jesse in deze 20-minuut durende Strength Workout!


Een nieuwe Pilates-les van Carla!
Het nieuwe kwartaal van de BODYPUMP staat vanaf nu online! Doe lekker mee met Carina en Bart 💪😀

Wil je aan je kracht werken, maar heb je geen zin in een lange thuis training? Doe mee met deze toegankelijke, ± 10-minuut durende statische krachttraining met Jesse en Marja. Deze workout is ook prettig om tussen het thuiswerken door te doen!Carla heeft weer een nieuwe BODYFIT-les gemaakt, veel plezier met deze low-impact les!Hierbij weer een nieuwe laagdrempelige training van Tim en Tina die zorgt dat je lekker in beweging kan blijven!Een nieuwe HIIT-workout is beschikbaar! Doe mee met Carina en Janniek in deze snelle maar pittige workout! Kan jij het aan?!
Tina heeft een nieuwe CXWORX les voor jullie opgenomen, doe lekker deze core workout met haar mee!Doe mee met Ernst-Jan aan deze lekkere kracht workout!


Zin in een les gericht op kracht, lenigheid en ontspanning? Doe mee met de nieuwe BODYBALANCE les van Carin.Een nieuwe BRN-les staat online! Doe mee met Carina en Janniek in deze leuke energieke workout!Wil je even lekker ontspannen? Doe mee met Tina in haar fijne nieuwe Yin Yoga les.
Een gloednieuwe XCORE workout staat nu online! Danielle en Stephanie nemen je mee in deze lekkere core-workout!Trek je bokshandschoenen maar aan en doe mee met Bart en Hendrik in deze super gave workout🥊 Er zit een speciale CHALLENGE in deze workout waarmee je een prijs kunt winnen! Hierover meer info in de start van het filmpje.


Een nieuwe BODYFIT-les van Carla staat nu online!

BODYFIT is een leuke low impact les die bestaat uit oefeningen die goed zijn voor het hele lichaam, zoals cardio-oefeningen en weerstandstraining.Wil je thuis intensief trainen? Dat kan met deze 15 minuut durende HIIT-training van

Marja en Carina!


Carla heeft zich weer in het zweet gewerkt en een nieuwe pilates les voor jullie opgenomen. Veel plezier met de les!Wil je lekker alles van je af slaan? Doe mee met Bart in de BODYCOMBAT!

P.S. Het zijn al nummers van het nieuwe kwartaal!


Wil je in 20 minuten klaar zijn met trainen? Doe mee met deze lekkere intensieve HIIT training!Wil jij je core sterker maken? Doe mee met een half uurtje CXWORX met Tina!Ben jij een fietser? Doe mee met Celeste en Tim om te zorgen dat je soepel op de fiets zit.Zin in een energieke total body workout? Doe mee met de FITMIX WORKOUT met Carina en JanniekEen momentje voor jezelf nodig? Kom lekker tot rust met de Yin Yoga les van Tina.Gooi je heupen lekker los in ZUMBA les met Inge!Doe mee met Carina in deze leuke BRN-les!Wil je op rustige manier aan je kracht en flexibiliteit werken?

Doe mee met Carin in de BODYBALANCE les
Deze laagdrempelige training met Tim en Tina zorgt dat je lekker in beweging kan blijven!
Is XCORE jou favoriete workout? Doe de les nu thuis met Stephanie en JanniekZin in een intensieve uitdaging? Doe dan mee aan het HIIT CIRCUITWil je aan je kracht werken? Doe mee met Carina en Janniek in de BODYPUMPDoe mee met de 30 minuut durende Pilates-les van CarlaProbeer deze gevarieerde low impact les met Carla!7,942 views0 comments

Recent Posts

See All