• fitscore

CORONA-MAATREGELEN

Updated: May 11

UPDATE 21-04-2021


Beste Sporter,

Daar zijn we weer, een dag na de persconferentie die helaas voor ons geen nieuwe mogelijkheden biedt. Wij moeten opereren binnen de mogelijkheden die er zijn met in achtneming van de geldende maatregelen. Het is soms lastig om afhankelijk te zijn van zaken waar we geen invloed op hebben, namelijk de maatregelen van de overheid maar ook het weer. Maar zijn blij dat wij mensen weer buiten in kleine groepjes kunnen ontvangen en kunnen doen wat wij het liefste doen, jullie laten sporten.

Wij als team Fitscore blijven positief en willen kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn. De buitensportmogelijkheden in kleine groepjes zijn verder uitgebreid, hierover lees je verderop in deze nieuwsbrief meer. Leuk om te vermelden is dat de meeste Circuit-lessen ook gegeven worden door de bij jullie bekende groepslesintructeurs op hun eigen tijden.

Heb je moeite om buiten te starten of twijfel je wat voor jou geschikt is? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op! Ons team kan je adviseren, ondersteunen en vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

De steun van de overheid is beperkt, maar de steun van onze leden is groot. Wij waarderen dit enorm. Met jullie steun hebben wij er vertrouwen in dat wij jullie in de toekomst weer kunnen ontvangen zonder beperkende maatregelen.

Met sportieve groet,

Team Healthclub FitscoreHoe leuk is het om in groepjes van vier personen met elkaar te sporten?! Dit kan met onze CIRCUIT LESSEN. Onder begeleiding van een instructeur ga je aan de slag en heb je binnen 30 minuten een complete workout erop zitten.

Lees hieronder de verschillende CIRCUIT LESSEN die wij aanbieden. Meld je hiervoor aan in het rooster.


FIT HIIT

Ben je op zoek naar een workout waar je al je energie in kwijt kunt en waar weinig rustmomenten in voor komen? Dan is FIT HIIT precies wat je zoekt.

Met FIT HIIT verbrand je méér vet in minder tijd. Door de intervallen die op hoge intensiteit worden uitgevoerd is jouw lichaam uren na de training nog vet aan het verbranden. Daag jezelf uit en schrijf je nu in voor onze FIT HIIT lessen!


FITBOX

Houd jij van een intensieve training waar alles draait om boksen en kickboksen. Dan is deze training echt iets voor jou! In 30 minuten heb je een complete workout achter de rug.


Vanaf as zondag 25 april start Jesse met extra FITBOX lessen (outdoor) aan de voorzijde van ons pand. Doe gezellig mee met deze halfuur durende workout waarbij je je conditie weer een flinke boost geeft.


FIT&SHAPE

Wil je fitter worden en je lichaam shapen? Doe dan nu mee met de FIT&SHAPE les. Dit is een 30 minuten workout, waarbij je je hele lichaam traint door middel van vele gevarieerde oefeningen. Er wordt gebruikt gemaakt van lichte gewichten en andere materialen voor een complete workout.


CORE CIRCUIT

Wil je je core sterker maken of juist je lichaamshouding verbeteren, doe dan nu mee met ons CORE CIRCUIT. Je gaat aan de slag met uitdagende en afwisselende oefeningen voor je buik- en rugspieren.

UPDATE 14-12-2020


Beste sporter, In de toespraak van onze minister president, is bekend gemaakt dat vanaf 14-12-2020 24:00 uur nieuwe Corona-Maatregelen in gaan. Dit betekent dat Healthclub Fitscore genoodzaakt is 15-12-2020 haar deuren te sluiten. Op dit moment zijn de maatregelen aangekondigd t/m 19 januari 2021. Indien er in de maatregelen iets wijzigt, zullen wij je zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte stellen. Juist omdat het nu extra belangrijk is om aan je gezondheid te werken, gaan wij er alles aan doen om jou zoveel mogelijk in beweging te houden! Lees hieronder onze mogelijkheden:


FITSCORE DRIVE THRU

Haal vanaf 15 december jouw favoriete trainingsmateriaal zelf af! Het enige wat je hoeft te doen is je auto voor de deur te rijden en de rest doen wij!

Reserveer jouw trainingsmateriaal via ons rooster bij "DRIVE THRU". Je reserveert een blok van 3 uur, waarin je het materiaal ophaalt, gebruikt en weer bij ons terug brengt.

Deze materialen stellen wij beschikbaar:


AFHALEN BIJ DE GROEPSZAAL

 • BODYPUMP-set + step

 • XCORE-buis

 • BRN-buisjes

 • STEP

 • CXWORX-setje


AFHALEN BIJ DE CROSSFIT/KRACHTZAAL (roldeur)

 • CrossFit WOD-set

 • Fitness Home Kit + 2 trainingen

 • Krachtmateriaal naar keuze; maximaal 3 onderdelen (bijvoorbeeld 1 barbell + 2 dumbells + bankje)


FITSCORE BEZORGSERVICE


Lukt het je niet om trainingsmateriaal te komen halen? Dan bieden wij onze bezorgdienst aan!

Dit kan via het rooster "FITSCORE BEZORGSERVICE" gereserveerd worden.


OCHTEND:

Bezorgen: tussen 8:00 en 9:00 uur

Ophalen: tussen 12:00 en 13:00 uur

AVOND:

Bezorgen: tussen 17:00 en 18:00 uur

Ophalen: tussen 20:00 en 21:00 uur


Wat bezorgen wij?

 • SPINNING-fiets

 • BODYPUMP-set + step

 • XCORE-buis

 • BRN-buisjes

 • STEP

 • CXWORX-setje

 • Fitness Home Kit + 2 trainingen

 • Krachtmateriaal naar keuze; maximaal 3 onderdelen (bijvoorbeeld 1 barbell + 2 dumbells + bankje)PERSONAL TRAINING AAN HUISVind je het lastig om thuis zelf aan de slag te gaan? Onze instructeurs helpen je graag!


Vanaf 15 december is het mogelijk om online via het rooster "PERSONAL TRAINING AAN HUIS" een afspraak van 30 minuten te maken, dit kan maximaal 2 x per week. Wij zorgen voor het trainingsmateriaal en de motivatie!YOUTUBE LIVE LESSEN

Doe vanuit huis met ons mee! Bekijk vanaf nu ons YOUTUBE LIVE rooster in de app op welke tijden wij live een les geven.

Heb je trainingsmateriaal van ons geleend? Via ons Youtube-kanaal kan je jouw les mee doen, live of on demand!

We zorgen wekelijks voor een gevarieerd programma met nieuwe en leuke thema lessen!Naast al de bovengenoemde opties om thuis te trainen, hebben wij in onze app onder het kopje "workouts" verschillende trainingen bedacht die je thuis met of zonder materiaal kan uitvoeren. De trainingen zijn erg gevarieerd en zijn verdeeld in verschillende niveaus voor de diverse doelgroepen. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale training voor onze spinners de ‘fit op de fiets’ training, een speciale rugzak training, core-training etc. Zoek op ‘Home Workouts’ om deze trainingen te vinden.

Verder houden we je via onze blog op de hoogte van tips en trucs om de komende periode zo fit en gezond mogelijk door te komen! Houd onze socials in de gaten voor onze ontwikkelingen en leuke nieuwtjes!

Heel veel succes met het thuis trainen! Heb je vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@fitscore.nl of bel naar 078 674 5666.

Team Healthclub FitscoreUPDATE 01-12-2020Beste sporter,

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het gebruik van een mondkapje in de openbare ruimtes verplicht vanaf 1 december. Healthclub Fitscore is een sportclub waar veel mensen samenkomen en valt hiermee onder de publieke binnenruimte. Dat betekent dat in onze entreeruimte het noodzakelijk is om een mondkapje te dragen.

Tijdens het sporten is het dragen van een mondkapje niet noodzakelijk, ook niet bij het wisselen van toestel in de fitnessruimte.


Heb je vragen of wil je meer weten, bel of mail ons gerust!UPDATE 04-11-2020


Beste sporter,

Gisteren hebben wij uit de persconferentie vernomen dat er nu ook voor sportscholen extra maatregelen komen. Het goede nieuws... we zijn nog steeds OPEN en individueel sporten is nog steeds mogelijk! Groepslessen zijn de komende twee weken NIET toegestaan. Maar wij denken in oplossingen en proberen voor jullie zoveel mogelijk manieren te realiseren om jullie favoriete trainingen te kunnen blijven aanbieden, weliswaar op een andere manier:


Youtube live lessen

Doe vanuit huis met ons mee! Bekijk in ons LIVE rooster in de app op welke tijden  wij deze lessen aanbieden: - BODYBALANCE - BODYCOMBAT

- BODYFIT - BRN - CXWORX - FITMIX - FITHIIT

- PILATES - XCORE - YIN YOGA - ZUMBA


Deze lessen geven wij LIVE op vaste tijden via Youtube. Maar je kan je favoriete les ook altijd terughalen op de tijd die jou het beste uitkomt. Abonneer je op ons youtube kanaal om op de hoogte blijven van alle lessen www.youtube.com/HealthclubFitscoreIndividueel deelnemen aan een les

In de groepszaal kan je jouw favoriete les toch volgen! Weliswaar niet in een groep maar individueel met een eigen beeldscherm en een draadloze koptelefoon die wij ter beschikking stellen (of eigen draadloze oordopjes). Hoe gaat dit in zijn werk? Stap 1: Boek in het groepslesrooster de les waar aan je wilt deelnemen.  Stap 2: Kom naar de club met je telefoon/tablet/laptop en maak verbinding met onze wifi en haal je draadloze koptelefoon bij de receptie op.

Stap 3: Plaats je beeldscherm bij je desbetreffende werkstation en start de les op. Stap 4: Volg de gehele les via je eigen scherm maar wel met onze materialen. Inschrijven voor deze activiteit moet via onze app of telefonisch. Per uur, over de hele dag verdeeld, zijn er verschillende werkstations beschikbaar. De volgende lessen kan je in onze zaal individueel volgen: - BODYPUMP - BODYSTEP - BRN - CXWORX - XCORE Daarnaast is er een gelegenheid om zonder beeldscherm op de BOXMASTER te trainen met een kant en klare les gemaakt door onze trainers.Individueel Spinning en/of RPM

Ook voor deze trainingen geldt dat je ze individueel bij ons op afspraak kunt volgen. Wij beschikken over fietsen die kant- en klare trainingen op muziek bieden. Je kan een les zelf samenstellen op jouw niveau en jouw wensen (kracht/duur). Neem hiervoor wel je eigen oordopjes mee! Een fiets reserveren kan via het groepslesrooster of telefonisch. Per uur, over de hele dag verdeeld zijn er twee fietsen beschikbaar.


Individueel CrossFit


Aangezien de WOD's niet meer in groepsverband aangeboden mogen worden, bieden wij de mogelijkheid om op individuele basis de WOD te doen in de box. De WOD komt nog steeds online, alleen noteer nu zelf je resultaat op het bord :)  Je kunt per tijdvak van driekwartier over de gehele dag inschrijven via het CrossFit-rooster, niet te vergissen met de "krachtzaal", wil je daar ook trainen dien je je hiervoor apart aan te melden.

Fitnesstraining


Voor iedereen is de fitnesszaal beschikbaar, ook voor de Winterspinners. Reserveren voor een fitness activiteit blijft verplicht en kan via het fitnessrooster of telefonisch. Wil je graag uitleg over de toestellen dan kun je een afspraak inplannen met een van onze fitnessinstructeurs. Lieve leden van Healthclub Fitscore, dit is voor twee weken, daarna zijn de lessen weer terug. Dit is wat de overheid heeft aangegeven. Vanaf 19 november zetten wij het huidige groepslesaanbod weer op actief en kan iedereen de lessen weer komen volgen bij ons op de club!UPDATE 14-10-2020


Beste sporter, Gisteren hebben wij uit de persconferentie van de minister-president vernomen dat de coronamaatregelen flink worden aangescherpt, sportscholen blijven in het nieuwe beleid nog buiten schot en mogen open blijven omdat het individuele sport betreft. Wel geldt een maximum van dertig personen per afgesloten ruimte en de 1,5 meter afstand. Dit betekent voor Healthclub Fitscore dat wij door kunnen gaan zoals wij dat reeds doen. Er zijn wel enkele wijzigingen:


Andere ingang groepsleszaal Om drukte in de entree te voorkomen is besloten dat de in- en uitgang van de groepsleszaal via de buitendeur van deze ruimte zal zijn. De zaal mag betreden worden als de instructeur dit aangeeft. Zorg dat je niet te vroeg komt, want je moet nu buiten wachten totdat je naar binnen mag. Neem je een bidon mee naar de les? Zorg dat je deze thuis al gevuld hebt, zodat je niet heen en weer hoeft te lopen. Voor de andere activiteiten geldt nog steeds: Fitness: hoofdingang Spinning: zijdeur van de Spinningzaal CrossFit: achterdeur bij de CrossFit-box Kleedkamers en douches gesloten In de nieuwe maatregelen geldt dat kleedkamers en douches in ieder geval voor vier weken gesloten moeten zijn. Verdere maatregelen:

 • Koffiehoek reeds gesloten

 • Aan- en afmelden is nog steeds verplicht

Veelgestelde vragen (bron: rijksoverheid.nl) Kan het virus doorgegeven worden via zweet? Het virus wordt niet via zweet doorgegeven. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Wordt het virus doorgegeven als ik dezelfde sporttoestellen als een rekstok of bank gebruik? De kans dat u besmet raakt doordat u een sporttoestel en sportattributen aanraakt, is heel klein, maar niet uitgesloten. Wel neemt het aantal virusdeeltjes heel snel af buiten het lichaam. Desinfecteer sportmaterialen vooraf en was regelmatig uw handen. Niet vergeten:

 • Houd altijd 1,5 meter afstand.

 • Nies en hoest in je elleboog.

 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst

 • Ben je verkouden? Blijf dan thuis!

 • Heeft een huisgenoot koorts of benauwdheidsklachten? Blijf dan ook thuis.


NIEUW LUNCHPAUZE LESSEN!

Speciaal voor de thuiswerkers bieden wij vanaf maandag extra lessen aan tijdens de lunchpauze. Speciale trainingen van 30 minuten om de dag te doorbreken zodat je daarna weer vol energie aan de slag kan! Maandag: FITHIIT 13:15 - 13:45 uur Dinsdag: BOXMASTER 12:30 - 13:00 uur Donderdag: CXWORX 12:30 - 13:00 uur Vrijdag: FITHIIT 12:00 - 12:30 uur 


Wat is FITHIIT? HIIT oftewel High Intensity Interval Training is een cardio/interval training waar je lage intensiteit combineert met hoge intensiteit. Bijvoorbeeld 45 seconden Kettlebell Swings en dan 30 sec rust. Tijdens deze workout verbrand je voor én na de training calorieën en werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen.

Wat is CXWORX? Dit is een snelle en efficiënte core workout! Het is een dynamische training voor de buik-, rug en bilspieren. Je raakt in shape en voelt je sterker dan ooit. CXWORX verbetert je functionele kracht ter bevordering van je balans, mobiliteit en preventie van blessures. Verleg je fysieke grenzen en mogelijkheden met CXWORX.

Wat is BOXMASTER? De BoxMaster is het ultieme ‘bokstrainingsapparaat’. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. De posities van de stootkussens zorgen voor oneindige combinaties aan stoten. Je traint bokstechniek, snelheid en conditie. De les duurt 30 minuten en heeft een hoge intensiteit.
UPDATE 25-06-20


VANAF 1 JULI BINNEN OPEN!


Beste sporter, Eindelijk is het dan zover! Per 1 juli openen wij onze deuren op basis van de voorwaarden van het nieuwe protocol. Wij kijken ernaar uit om iedereen weer te zien en in onze club te mogen ontvangen.  De aankomende dagen stomen wij onze club klaar voor de heropening op woensdag 1 juli. Om het mogelijk te maken om weer veilig te kunnen trainen, zijn wij op maandag 29 juni en dinsdag 30 juni gesloten. Wij gebruiken deze twee dagen om onze hele club grondig schoon te maken, alle materialen te desinfecteren en de club Corona-proof in te richten.

Wij nemen maatregelen om het sporten in de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. Maar we doen dit samen met onze leden. Neem onderstaande tijdelijke regels daarom goed door voor je de club bezoekt. Wij zien je graag weer in de club vanaf 1 juli!


CLUBBEZOEK

VEILIGE DOORSTROOM De overheid heeft besloten dat sportclubs weer open mogen per 1 juli. Uiteraard wel met enkele veiligheidsregels, opgesteld in samenwerking met het RIVM. De belangrijkste voorwaarde is dat er voldoende ruimte blijft tussen de sporters. Dat betekent dat we tijdelijk werken met het boeken van tijdsblokken. Zo zorgen we samen dat de doorstroom in de club zo goed en veilig mogelijk verloopt. 


RESERVEREN VERPLICHT We vragen leden hun bezoek te reserveren via de Healthclub Fitscore App.  Zo reguleren we het bezoek in de club en de groepslessen. Dit zorgt ervoor dat iedereen veilig gebruik kan maken van de verschillende faciliteiten. Je kunt maximaal drie dagen van tevoren boeken. KOM NIET TE VROEG We verzoeken je vriendelijk om niet te vroeg naar de club te komen, maximaal 5 minuten voor aanvang van je geboekte reservering. Dit om te zorgen voor een veilige in- en uitstroom.  EIGEN MATERIAAL Het gebruik van een eigen schone handdoek en bidon is verplicht. Daarnaast is het aan te raden om een eigen matje mee te nemen naar yoga en andere groepslessen. Heb je die niet, neem dan een grote (hand)doek mee. VENTILATIE In alle ruimtes van Healthclub Fitscore zijn professionele luchtverversingsinstallaties aanwezig. Hiermee zorgen we continue voor voldoende schone en frisse lucht. Wij hebben ons installatiebedrijf die het onderhoud verzorgt voor onze luchtbehandeling ingeschakeld. Zij hebben alles ingesteld volgens de richtlijnen van het RIVM. (alle lucht komt van buiten en gaat er meteen weer uit). Er is in de club dus geen sprake van recirculatie van lucht. 


SCHOONMAAK & HYGIENE  EXTRA SCHOONMAAK In deze periode besteden wij nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Dat betekent dat de club meerdere keren per dag intensief wordt gereinigd door onze medewerkers. Ook vragen wij leden om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. DESINFECTEREN Op meerdere plekken in de club staat desinfectiemiddel. Bij binnenkomst vragen wij leden en medewerkers deze te gebruiken. 


HEALTHCHECK ZIEK? NIET SPORTEN Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn.  TRIAGE Via onze app zullen we leden herinneren aan de gezondheidsvragen, zodat we niemand bij de deur teleurstellen en de situatie veilig houden. Wanneer je alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, mag je de club bezoeken. Dat betekent dat we je helaas weigeren indien je wel last hebt van gezondheidsklachten. 


AFSTAND HOUDEN MARKERING OP DE GROND Op de vloeren zijn markeringen aangebracht om looproutes aan te geven en je te herinneren aan de 1,5 meter afstand in de club.  ANDERHALVE METER Overal in de club is 1,5 meter afstand houden verplicht. We geven aan welke apparaten je in de fitness wel en niet kunt gebruiken. Bij de groepslessen staan markeringen op de grond voor de deelnemers. Er worden tijdelijk geen handen of high fives gegeven in de club.  FACILITEITEN Fitness Fitness kan geboekt worden per 50 minuten. Om de fitnesszaal te betreden dien je via onze hoofdingang binnen te komen. Er is een instructeur aanwezig waarbij je - op anderhalve meter - terecht kan met je vragen over je training. 4E Maak je gebruik van 4E-apparatuur, dan moet je hiervoor een reservering maken. Kijk hiervoor in het fitness rooster. Vervolgens kun je zowel het 4E circuit als de overige fitness faciliteiten gebruiken.  Groepslessen In de groepsleszaal staan markeringen waar je plaats kunt nemen, de instructeur wijst iedereen een plekje toe. Om de groepsleszaal te betreden dien je via onze hoofdingang binnen te komen. Groepslessen zijn 45 of 30 minuten met steeds een kwartier ruimte tussen de lessen, zodat materiaal schoongemaakt, opgeborgen en weer klaar gezet kan worden voor de volgende les. Het materiaal wordt door onze instructeurs neergezet en schoongemaakt. In de zaal zijn er desinfectiemiddelen aanwezig, mocht je het prettig vinden om je eigen materialen op voorhand nog extra schoon te maken. Spinning Om de Spinningzaal te betreden dien je via de zijingang bij de spinningzaal binnen te komen. De instructeur wijst je een fiets aan waar je plaats kunt nemen. De spinninglessen zullen i.v.m. hygiëne nog zonder het Activiosysteem aangeboden worden.  CrossFit In de CrossFit-zaal staan markeringen waar je plaats kunt nemen, de coach wijst iedereen een plekje toe. Om de CrossFit ruimte te betreden dien je via onze achteringang bij het CrossFit pand binnen te komen. De workouts zijn 45 minuten met steeds een kwartier ruimte tussen de lessen, zodat materiaal schoongemaakt kan worden voor de volgende les. Kleedkamers Kleedkamers blijven nog tijdelijk gesloten – kom in sportkleding en neem een handdoek en voldoende water mee. Je tas mag je mee de zaal innemen. Betreed de zaal met schone schoenen. Toiletten Het gebruik van de toiletten is toegestaan. Elk toilet heeft desinfectiemateriaal en wordt meerdere keren per dag door ons personeel gereinigd. Zonnebank Het is mogelijk om gebruik te maken van de zonnebank. Dit kan door te reserveren bij de receptie. We vragen je deze goed schoon te maken na gebruik.   Koffie/thee Om de anderhalve meter in onze club te kunnen handhaven, is het tijdelijk nog niet mogelijk om koffie/thee te drinken. Wij kijken naar creatieve oplossingen om dit op korte termijn op te lossen. Hierover volgt later meer informatie. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust op: 078 674 5666 / receptie@fitscore.nl Healthclub Fitscore bedankt al haar leden voor steun en medewerking. Wij hebben heel veel zin om met jullie de draad weer op te pakken en zien jullie graag volgende week! Team Healthclub FitscoreUPDATE 25-05-2020


Beste sporter,

FITSCORE OUTDOOR is open!

Met ingang van 11 mei is Fitscore Outdoor geopend en inmiddels zijn wij al twee weken volop aan de slag met al onze buitenactiviteiten! Wij zijn blij dat jullie net zo enthousiast zijn over de buitenactiviteiten als wij. Afgelopen week hebben wij bijna 70 buitenlessen aangeboden!

Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 9:00 tot 12:00 uur! Check het rooster om je aan te melden voor de activiteiten.

ROOSTER

Zondag is het rooster voor de aankomende week weer online gekomen en inmiddels hebben jullie je massaal aangemeld voor de lessen. Aangezien wij merken dat de lessen snel vol raken zullen wij ons aanmeldsysteem met ingang van volgende week wijzigen. Het wordt enkel nog mogelijk om drie dagen voor de activiteit aan te melden. Daarnaast hebben wij toestemming gekregen van de gemeente om de groepsgrootte uit te breiden, mits de anderhalve meter afstand ten alle tijden in acht genomen kan worden. Afhankelijk van het type les en de benodigde materialen, hebben wij voor diverse lessen ons groepsgrootte kunnen aanpassen. Vanaf nu is het mogelijk om met ingang van morgen voor de verruimde lessen aan te melden!

Lukt het je niet om in te loggen? Dan moet je account nog geactiveerd worden. Stuur een chatbericht op facebook/instagram, bel naar 078 674 5666 of mail naar receptie@fitscore.nl zodat we je een activatielink kunnen doorsturen.

BUITEN FITNESS

Wist je dat we ook gestart zijn met buiten fitness?

Elke dag wordt zowel cardio apparatuur als kracht materialen buiten ingericht om zo ook buiten te fitnessen. Vind je het lastig om weer te starten of moeilijk om andere oefeningen te doen? Onze instructeurs staan voor je klaar! Bel naar 078 674 5666 of mail naar receptie@fitscore.nl voor een afspraak.


COMPENSATIEREGELING

Met de opening van Fitscore Outdoor is de compensatieregeling ten einde gekomen.

Heb je gekozen voor BenFit voedingsplan, Personal Training of CrossFit en wil je nu al starten? Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wil je liever later gebruik maken van je compensatie dan is dit ook mogelijk.

Heb je gekozen voor de zonnebank of 4E upgrade compensatie? Dan kan je hier zodra de club weer open is gebruik van maken.

Heb je gekozen voor de 50% korting op je contributie? Dan zal als gevolg van de sluiting van 16 maart tot en met 10 mei een gehele maand contributie vergoed worden. Zoals eerder gecommuniceerd vindt de verrekening plaats in het derde kwartaal. Dit houdt in dat de maand juli niet zal worden geïncasseerd dus dat er eind juni geen afschrijving plaats vindt.

Wij willen jullie allen bedanken voor jullie begrip en vertrouwen! Wij vinden het leuk om te zien dat wij met zijn allen op deze manier veilig, met plezier en vooral met elkaar kunnen werken aan onze gezondheid.

Heb je deze week nog niet deelgenomen? We hopen je snel te zien in Fitscore Outdoor!UPDATE 09-05-2020


WIJ GAAN WEER STARTEN!


Beste sporter, Ondanks het nieuws dat sportscholen de deur tot 1 september moeten sluiten, willen wij vanaf maandag 11 mei daar waar mogelijk gaan starten met het aanbieden van buitenlessen! Binnen de nieuwe richtlijnen, zoals aangekondigd door de overheid, is het weer mogelijk om vanaf maandag 11 mei sportlessen in de buitenlucht aan te bieden. Hierbij dient wel de 1,5 meter in acht genomen te worden. Om deze reden willen wij vanaf maandag 11 mei weer gaan starten met onze groepslessen, spinninglessen en CrossFit-lessen. Vanaf dinsdag 12 mei zal ook Fitness in beperkte vorm buiten mogelijk zijn. Hierover zullen wij jullie maandag verder informeren. Groepslessen en Spinning Vanaf maandag zullen de groepslessen zoveel mogelijk volgens ons reguliere rooster worden aangeboden. De lessen zullen worden aangeboden in groepen van maximaal 12 personen. Online inschrijven is hiervoor noodzakelijk. Dit is vanaf nu mogelijk voor maandag en dinsdag! Indien blijkt dat behoefte is aan meer lessen, is het mogelijk het rooster verder uit te breiden. CrossFit Wij zijn nog bezig om uit te werken hoe wij de WOD zo goed mogelijk kunnen aanbieden. Vanaf maandag zullen wij starten met het aanbieden van de WOD op het ‘’Molenschaer’’ in Strijen. Om de 1,5 meter in acht te kunnen nemen, zullen wij dit doen in een groep van maximaal 8 personen. Online inschrijven is hiervoor noodzakelijk. Dit is vanaf nu alleen mogelijk voor maandag 11 mei. De hoeveelheid van de lessen zullen wij proberen zoveel mogelijk aan te bieden op basis van de vraag. Aanmelden Je kunt je training reserveren via het rooster in onze app of website (klik op "login"). Als de deelnemerslimiet is bereikt voor een training, is deze definitief. Er zijn GEEN uitzonderingen, dus VOL = VOL. Hygiëne Kom niet indien er sprake is van (lichte) verkoudheidsklachten of indien je huisgenoot last heeft van benauwheidsklachten of koorts. Houd rekening met elkaar! Wij willen benadrukken dat het deelnemen aan onze activiteiten op eigen risico is. Wij willen iedereen vragen verstandig om te gaan met de ruimte in de richtlijnen en specifiek onze leden in de risicogroep.  Ons personeel zal na elk gebruik de materialen met desinfectiemiddel reinigen. Daarnaast is ook desinfectiemiddel beschikbaar om de eigen materiaal te reinigen, indien gewenst vraag hiernaar bij de instructeur. Wij willen je vragen je handen thuis goed te wassen voor deelname aan onze activiteiten. Dit is niet meer mogelijk bij de sportschool. Spelregels Nogmaals willen wij benadrukken, we doen dit samen! Wij willen je vragen aan de richtlijnen te houden en de aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Om iedereen een eerlijke kans te geven om aan de lessen deel te nemen willen wij jullie vragen om niet vaker dan driemaal in de week in te schrijven. Wij willen iedereen vragen maximaal vijf minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Na de les zal ons terrein ook gelijk verlaten dienen te worden. Volg hiervoor de looproutes zoals aangegeven door ons personeel. Aangezien de lessen alleen buiten aangeboden kunnen worden zullen de lessen helaas worden geannuleerd indien het weer het niet toelaat. Houd ook rekening met de keuze voor kleding dat de lessen buiten aangeboden worden. De sportschool is niet toegankelijk voor leden. Om deze reden zal het niet mogelijk zijn om van het toilet- of de douchegelegenheid gebruik te maken. Parkeren Aangezien de lessen aangeboden worden op de parkeerplaatsen zal de parkeergelegenheid beperkt zijn. Parkeren is enkel mogelijk op onderstaande locatie (zie afbeelding) of langs de weg. Wij willen jullie vragen indien mogelijk zoveel mogelijk op de fiets te komen en onze buren niet te hinderen met parkeren. De fietsenstalling hebben wij tijdelijk verplaatst aan onze gevel naast de voordeur.


Wij hebben weer zin om aan de slag te gaan! Mochten jullie vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met sportieve groet, Team Healthclub Fitscore
UPDATE 07-05-2020


Beste Sporter, Na de persconferentie van gisteren, moeten we helaas voorlopig de deuren nog gesloten houden. Vanaf 11 mei mag er wel onder bepaalde voorwaarden buiten gesport worden.

Achter de schermen zijn wij druk bezig om te bedenken welke opties er mogelijk zijn om jullie zo snel mogelijk aan het sporten te krijgen.

We hopen op jullie begrip om ons de tijd te geven om een plan uit te werken.

Zodra we meer weten, horen jullie dit direct!

Groetjes Team Fitscore


UPDATE 22-04-2020


Beste sporter,


Gisteren hebben wij uit de persconferentie van de minister-president vernomen dat wij onze deuren tot in ieder geval 20 mei gesloten moeten houden.

In deze periode zal ons team er zo veel mogelijk aan doen om je te helpen thuis fit te blijven! Lees hieronder meer info over de nieuwe mogelijkheden de we hebben bedacht!


Mogelijkheden om thuis met ons te trainen:

NIEUW! 15 minuten persoonlijke Skype afspraak Heb je vragen over oefeningen of trainingen die wij bedacht hebben voor thuis? Wil je een persoonlijk thuistrain-plan? Heb je rug of andere klachten door het vele thuis zitten? Of heb je vragen over voeding? Maak dan nu een afspraak om jouw 15-minuten Skype moment met onze instructeurs in te plannen! Bel naar 078 674 5666 om een afspraak te maken!

Virtuele On Demand Home Workouts  Voor alle doelgroepen hebben wij leuke virtuele lessen gemaakt, die je samen met ons kan doen. Onze instructeurs proberen de sportieve energie je huiskamer in te brengen! Klik hier om deze workouts te vinden. 


App Workouts  Wil je nog meer workouts vinden? We hebben in onze app onder het kopje "workouts" verschillende trainingen bedacht die je thuis met of zonder materiaal kan uitvoeren. De trainingen zijn erg gevarieerd en zijn verdeeld in verschillende niveaus voor de diverse doelgroepen. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale training voor onze spinners de "fit op de fiets" training, een speciale rugzak training, core-training etc.  Zoek op "Home Workouts" om deze trainingen te vinden.  Heb je nog geen inloggegevens om in onze app te komen, neem dan contact op met onze receptie via receptie@fitscore.nl of bel naar 078-6745666. 

Daily Strength Workout

Ben je bang dat in deze periode je kracht/spiermassa verliest doordat je niet met gewichten kunt trainen? Wees niet getreurd! Om in deze periode zoveel mogelijk spiergroei en kracht te stimuleren, hebben de instructeurs van Healthclub Fitscore een trainingsplan ontwikkelt om deze periode te overbruggen! Luister naar de uitleg van Siebe en volg onze Daily Strength Workouts op facebook en op onze blog!


Blogs  Verder proberen we je ook met informatie te voorzien van interessante tips en recepten. Lees hier bijvoorbeeld over de tips "Hoe behoud je ritme bij het thuiswerken" en "Tips om te starten met hardlopen" etc. Bekijk al onze tips, recepten en blogs op www.fitscore.nl/blog.

Mis je workouts of heb je behoefte aan andere lessen? Laat het ons weten via receptie@fitscore.nl. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen!


Wij krijgen verzoeken om trainingsmateriaal bij ons te lenen. Wij vinden het vervelend, maar kunnen helaas dit niet aanbieden. De vraag naar materialen is groter dan ons aanbod. Wij willen geen mensen teleurstellen, dus trekken hierin één lijn. 


We betreuren het ten zeerste dat je niet kunt sporten in onze club, maar we vertrouwen op je begrip, medewerking en steun in deze moeilijke periode. Het allerbelangrijkste: zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

We hopen dat deze situatie spoedig ten einde komt en dat we je gauw mogen begroeten in onze club!

Team Healthclub Fitscore
Veel gestelde vragen


V: Hoe lang blijft Healthclub Fitscore gesloten? A: De maatregelen houden aan tot en met in ieder geval 20 mei.  Healthclub Fitscore zal haar leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.


V: Waarom kan ik niet inloggen in de app? A: Dit kan komen omdat jouw e-mail adres nog niet in ons systeem geactiveerd is. Wil je je account activeren, neem dan contact met ons op via telnr. 078 674 5666 of mail naar receptie@fitscore.nl.


Hoe activeer ik mijn account?

A: We hebben een kleine handleiding opgesteld, waarin we je stap voor stap uitleggen hoe jij je account kan activeren. Deze handleiding kan je hier vinden.


V: Kan Healthclub Fitscore mijn lidmaatschap niet gewoon tijdelijk stoppen? A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar tijdelijk stop zetten. We kijken naar een passende oplossing voor onze leden en zullen je hier later over informeren.

4,720 views0 comments

Recent Posts

See All