• fitscore

Because We Carry

Vrijdag 20 september organiseren wij een thema-activiteiten dag, 'De Guilty Pleasure Sport Party'. Op deze dag zullen wij ook aandacht besteden aan de stichting Because We Carry. Jacqueline Nemmers (vrouw van onze Spinninginstructeur Frank) gaat in november een week met 7 andere vrijwilligers naar Lesbos om hulp te bieden aan vluchtelingen.

Tijdens deze week staat het creëren van veiligheid en verbondenheid centraal. Gezien worden, vertrouwen bouwen, gezelligheid en samen weer een beetje geluk ervaren, geeft een ieder het inzicht dat we meer op elkaar lijken dan we mogelijk denken. We leven in een tijd waarin gevoelens van angst en haat toenemen, waarin we tegen elkaar opstookt worden en waarin anderen voor ons beslissen wie er toe doen en wie niet. We dreigen het vertrouwen in de mensheid en onze menselijkheid te verliezen. Because We Carry wil dit veranderen. En dit kunnen we samen doen.


Steun Jacqueline met haar actie door te doneren. Dit kan vanaf nu al bij ons aan de receptie, via de collectebus.


Lees hieronder Jacqueline haar verhaal:Lieve Allemaal,


Begin november ga ik, samen met 7 andere vrouwen, naar Lesbos om daar eerste hulp te bieden aan vluchtelingen.

Ik ga dit doen vanuit de organisatie Because We Carry.


Because We Carry

Because We Carry is een kleine, strak georganiseerde stichting die direct eerste hulp biedt in de vorm van o.a. eten, tenten en droge kleren, maar juist ook door het organiseren van allerlei activiteiten zoals spelletjes voor kinderen, yoga of lekker een avondje dansen. Zo maken we het leven wat dragelijker.

Iedere week gaat er een team van 8 vrijwilligers naar Lesbos dat zelf geld inzamelt dat nodig is om bijvoorbeeld een stevig ontbijt te organiseren voor 1500 vluchtelingen.

Mijn persoonlijke doel is om €1750 mee te brengen!

Ik zou het super vinden als je financieel zou willen bijdragen om deze week mogelijk te maken. Je bepaalt uiteraard zelf hoeveel je wilt geven.

Een voorbeeld: voor €20 kunnen we voor 20 kinderen een ontbijt maken.


Je kunt een bedrag overmaken naar:

JJP Nemmers NL95 INGB 0005766706 tnv donatie Because We Carry.
Alvast heel veel dank voor jouw bijdrage en ik houd je uiteraard op de hoogte van mijn week in Lesbos.


Veel liefs,

Jacqueline


99 views0 comments

Recent Posts

See All