• fitscore

FITSCORE OUTDOOR

Beste sporter,

FITSCORE OUTDOOR is open!

Met ingang van 11 mei is Fitscore Outdoor geopend en inmiddels zijn wij al twee weken volop aan de slag met al onze buitenactiviteiten!


Wij zijn blij dat jullie net zo enthousiast zijn over de buitenactiviteiten als wij. Afgelopen week hebben wij bijna 70 buitenlessen aangeboden!

Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 9:00 tot 12:00 uur! Check het rooster om je aan te melden voor de activiteiten.

ROOSTER

Zondag is het rooster voor de aankomende week weer online gekomen en inmiddels hebben jullie je massaal aangemeld voor de lessen. Aangezien wij merken dat de lessen snel vol raken zullen wij ons aanmeldsysteem met ingang van volgende week wijzigen. Het wordt enkel nog mogelijk om drie dagen voor de activiteit aan te melden. Daarnaast hebben wij toestemming gekregen van de gemeente om de groepsgrootte uit te breiden, mits de anderhalve meter afstand ten alle tijden in acht genomen kan worden. Afhankelijk van het type les en de benodigde materialen, hebben wij voor diverse lessen ons groepsgrootte kunnen aanpassen. Vanaf nu is het mogelijk om met ingang van morgen voor de verruimde lessen aan te melden!

Lukt het je niet om in te loggen? Dan moet je account nog geactiveerd worden. Stuur een chatbericht op facebook/instagram, bel naar 078 674 5666 of mail naar receptie@fitscore.nl zodat we je een activatielink kunnen doorsturen.

BUITEN FITNESS

Wist je dat we ook gestart zijn met buiten fitness?

Elke dag wordt zowel cardio apparatuur als kracht materialen buiten ingericht om zo ook buiten te fitnessen. Vind je het lastig om weer te starten of moeilijk om andere oefeningen te doen? Onze instructeurs staan voor je klaar! Bel naar 078 674 5666 of mail naar receptie@fitscore.nl voor een afspraak.

COMPENSATIEREGELING

Met de opening van Fitscore Outdoor is de compensatieregeling ten einde gekomen.

Heb je gekozen voor BenFit voedingsplan, Personal Training of CrossFit en wil je nu al starten? Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wil je liever later gebruik maken van je compensatie dan is dit ook mogelijk.

Heb je gekozen voor de zonnebank of 4E upgrade compensatie? Dan kan je hier zodra de club weer open is gebruik van maken.

Heb je gekozen voor de 50% korting op je contributie? Dan zal als gevolg van de sluiting van 16 maart tot en met 10 mei een gehele maand contributie vergoed worden. Zoals eerder gecommuniceerd vindt de verrekening plaats in het derde kwartaal. Dit houdt in dat de maand juli niet zal worden geïncasseerd dus dat er eind juni geen afschrijving plaats vindt.

Wij willen jullie allen bedanken voor jullie begrip en vertrouwen! Wij vinden het leuk om te zien dat wij met zijn allen op deze manier veilig, met plezier en vooral met elkaar kunnen werken aan onze gezondheid.

Heb je deze week nog niet deelgenomen? We hopen je snel te zien in Fitscore Outdoor!

140 views1 comment

Recent Posts

See All