BOXMASTER: Champions are made here

De BoxMaster is het ultieme ‘bokstrainingsapparaat’. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. De posities van de stootkussens zorgen voor oneindige combinaties aan stoten. U traint bokstechniek, snelheid en conditie. De les duurt 30 minuten en heeft een hoge intensiteit.

 

In een 30 minuten sessie kan je in 7 ronden  een volledige workout uitvoeren. In kleine groepstrainingen kan iedereen kennismaken met de BoxMaster.

 

Starten met BoxMaster®:

Er zijn maximaal 16 plaatsen per les beschikbaar. Iedere deelnemer dient zich voor elke les online aan te melden. Bij verhindering dient u zich tijdig (maximaal 1 uur voor de les) af te melden. 

 

Bokshandschoenen worden door Healthclub Fitscore maximaal twee lessen uitgeleend. Wilt u doorgaan met de BoxMaster-lessen dan kunt u zelf materiaal aanschaffen. Een pakket bestaande uit een paar bandages en een paar bokshandschoenen kost 35,- euro. Heeft u eigen bokshandschoenen dan kunt u deze ook gebruiken in de lessen. Losse bandages zijn 7,50 euro per stuk. Een losse set bokshandschoenen 32,50 euro.

Lesduur: 30 minuten
Calorieverbruik: 400-00 kcl
Intensiteit: hoog