COACHES

Bent u op een punt gekomen, dat u iets wilt veranderen in uw leven om uzelf fitter te voelen, slanker te worden of klachten te verminderen? Uw oplossing is de BenFit levensstijl. Een gezonde, actieve levensstijl waarbij u uzelf fit voelt, geniet van het leven en bruist van de energie.

 

Laat u begeleiden door een coach van Healthclub Fitscore.

 

Omdat wij weten hoe lastig het kan zijn om uw levensstijl aan te passen, kunt u bij ons terecht voor het volgen van BENFIT. Een verantwoord programma, waarmee u gaat werken aan de kwaliteit van uw leven.

Tijdens het 12 wekenprogramma gaat u eten volgens voor u samengestelde voedingslijsten. Deze lijsten bevatten 6 maaltijden per dag;

3 hoofdmaaltijden en 3 x een tussendoortje. Het lichaam krijgt de juiste hoeveelheid goede voedingsmiddelen binnen en een hongergevoel blijft weg.​Daarnaast gaat u tenminste 3 keer in de week intensief sporten in ons sportcentrum. Daarbij wordt u persoonlijk en goed begeleid. U ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en uw vetpercentage zal dalen.

 

Bovendien hoeft u het niet alleen te doen! U wordt persoonlijk begeleid door één van onze BENFIT coaches. Na uw intakegesprek hebt u elke week een afspraak om te wegen en de week door te nemen. Stap voor stap gaat u anders eten en (meer) bewegen. Uw coach helpt u daarbij, is uw luisterend oor en stimuleert u om uzelf de BENFIT levensstijl voorgoed eigen te maken.

Naast het veranderen van uw voedings- en bewegingspatroon gaat u het BENFIT werkboek lezen en gebruiken. We gaan u daarmee heel bewust maken van waar u mee bezig bent. Na afloop van BENFIT heeft u alle kennis, visie en inspiratie in huis om te weten hoe het moet. Uw levenswijze is voorgoed veranderd en u bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven!

 

U kunt op elk tijdstip langskomen voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.

 

jeroenschenk.png

OOK JEROEN VOLGDE MET VEEL SUCCES BENFIT BIJ HEALTHCLUB FITSCORE!!

 

 

Mijn ervaring met het BenFit programma:

 

Het lukt me niet om zelf of via een diëtiste af te vallen en ik wist niet meer wat ik kon doen.

Totdat bij Healthclub Fitscore mij verteld werd over BenFit.

Het was de moeite waard om te proberen. Ik heb wel een knop omgezet en ben erbij gaan sporten. Nu ben ik 11 weken verder en ruim 10 kg kwijt. Dit resultaat had ik totaal niet verwacht, met op andere wijze eten en 3x in de week sporten!

Ik ben heel blij met het behaalde resultaat, maar ben er nog niet en ga door op deze weg die ik ben ingeslagen. 

 

Gelukkig krijg ik steun van iedereen om mij heen en de goede begeleiding bij Healthclub Fitscore.