• fitscore

WIJ GAAN WEER STARTEN!

Beste sporter,

Ondanks het nieuws dat sportscholen de deur tot 1 september moeten sluiten, willen wij vanaf maandag 11 mei daar waar mogelijk gaan starten met het aanbieden van buitenlessen!

Binnen de nieuwe richtlijnen, zoals aangekondigd door de overheid, is het weer mogelijk om vanaf maandag 11 mei sportlessen in de buitenlucht aan te bieden. Hierbij dient wel de 1,5 meter in acht genomen te worden. Om deze reden willen wij vanaf maandag 11 mei weer gaan starten met onze groepslessen, spinninglessen en CrossFit-lessen. Vanaf dinsdag 12 mei zal ook Fitness in beperkte vorm buiten mogelijk zijn. Hierover zullen wij jullie maandag verder informeren.

Groepslessen en Spinning

Vanaf maandag zullen de groepslessen zoveel mogelijk volgens ons reguliere rooster worden aangeboden. De lessen zullen worden aangeboden in groepen van maximaal 12 personen. Online inschrijven is hiervoor noodzakelijk. Dit is vanaf nu mogelijk voor maandag en dinsdag!

Indien blijkt dat behoefte is aan meer lessen, is het mogelijk het rooster verder uit te breiden.

CrossFit

Wij zijn nog bezig om uit te werken hoe wij de WOD zo goed mogelijk kunnen aanbieden. Vanaf maandag zullen wij starten met het aanbieden van de WOD op het ‘’Molenschaer’’ in Strijen. Om de 1,5 meter in acht te kunnen nemen, zullen wij dit doen in een groep van maximaal 8 personen. Online inschrijven is hiervoor noodzakelijk. Dit is vanaf nu alleen mogelijk voor maandag 11 mei. De hoeveelheid van de lessen zullen wij proberen zoveel mogelijk aan te bieden op basis van de vraag.

Aanmelden

Je kunt je training reserveren via het rooster in onze app of website (klik op "login"). Als de deelnemerslimiet is bereikt voor een training, is deze definitief. Er zijn GEEN uitzonderingen, dus VOL = VOL.

Hygiëne

Kom niet indien er sprake is van (lichte) verkoudheidsklachten of indien je huisgenoot last heeft van benauwheidsklachten of koorts. Houd rekening met elkaar! Wij willen benadrukken dat het deelnemen aan onze activiteiten op eigen risico is. Wij willen iedereen vragen verstandig om te gaan met de ruimte in de richtlijnen en specifiek onze leden in de risicogroep. 

Ons personeel zal na elk gebruik de materialen met desinfectiemiddel reinigen. Daarnaast is ook desinfectiemiddel beschikbaar om de eigen materiaal te reinigen, indien gewenst vraag hiernaar bij de instructeur. Wij willen je vragen je handen thuis goed te wassen voor deelname aan onze activiteiten. Dit is niet meer mogelijk bij de sportschool.

Spelregels

Nogmaals willen wij benadrukken, we doen dit samen! Wij willen je vragen aan de richtlijnen te houden en de aanwijzingen van ons personeel op te volgen.

Om iedereen een eerlijke kans te geven om aan de lessen deel te nemen willen wij jullie vragen om niet vaker dan driemaal in de week in te schrijven.

Wij willen iedereen vragen maximaal vijf minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Na de les zal ons terrein ook gelijk verlaten dienen te worden. Volg hiervoor de looproutes zoals aangegeven door ons personeel.

Aangezien de lessen alleen buiten aangeboden kunnen worden zullen de lessen helaas worden geannuleerd indien het weer het niet toelaat. Houd ook rekening met de keuze voor kleding dat de lessen buiten aangeboden worden.

De sportschool is niet toegankelijk voor leden. Om deze reden zal het niet mogelijk zijn om van het toilet- of de douchegelegenheid gebruik te maken.

Parkeren

Aangezien de lessen aangeboden worden op de parkeerplaatsen zal de parkeergelegenheid beperkt zijn. Parkeren is enkel mogelijk op onderstaande locatie (zie afbeelding) of langs de weg. Wij willen jullie vragen indien mogelijk zoveel mogelijk op de fiets te komen en onze buren niet te hinderen met parkeren. De fietsenstalling hebben wij tijdelijk verplaatst aan onze gevel naast de voordeur.Wij hebben weer zin om aan de slag te gaan!

Mochten jullie vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met sportieve groet,

Team Healthclub Fitscore

162 views0 comments

Recent Posts

See All