• fitscore

CORONA-MAATREGELEN

Updated: 7 days ago


UPDATE 14-01-2022


Beste sporter, Vanaf morgen zijn wij weer binnen geopend! Wij zijn ontzettend blij met dit goede nieuws en kunnen niet wachten om jullie weer allemaal te ontvangen om samen aan onze gezondheid te werken! Vanavond is door het kabinet bekend gemaakt dat wij onze deuren weer mogen openen met onze reguliere openingstijden. Ook de groepslessen zullen vanaf morgen weer gegeven worden volgens het reguliere rooster. Voor de fitness ben je heel de dag welkom en is reserveren niet nodig. Voor de Groepslessen, Spinning, CrossFit en 4E kun je weer reserveren via onze app. Ook onze kleedkamers zijn gewoon geopend. Wel zijn wij nog steeds verplicht om te controleren op het coronatoegangsbewijs. Wij gaan door met het aanbieden van outdoor fitness, outdoor WOD en Bootcamp lessen, hieronder lees je meer over de outdoor mogelijkheden. Daarnaast is bekend gemaakt dat het gebruik van (medische) mondkapjes wordt aangeraden in onze entree. Dit is een advies en wij laten onze leden vrij in de keuze voor het gebruik van een mondkapje. Voor vragen zijn wij vanaf morgenochtend weer telefonisch of per email bereikbaar op 078 674 5666 of via info@fitscore.nl. Wij hebben hele leuke plannen voor een goede start en zullen deze snel met jullie delen. Houd onze sociale in de gaten voor meer informatie. Met sportieve groet, Team Healthclub Fitscore

Als je geen QR-code wil of kan laten zien, zullen wij de volgende mogelijkheden aanbieden:

OUTDOOR FITNESS Met ingang van morgen zal aan de achterzijde van het pand het weer mogelijk worden om buiten te fitnessen. Hier zullen twee speciale outdoor squat/bench rekken geplaatst worden. Dumbbells worden onder de roldeur gelegd en kunnen buiten gebruikt worden. Mocht het weer te slecht zijn moeten, dan we de helaas activiteit annuleren. Om deze reden is het verplicht je aan te melden via de app en zal je een email ontvangen wanneer het niet door kan gaan.

BOOTCAMP Kom jij meedoen met onze Outdoor Bootcamp? De Bootcamp is voor iedereen en wordt gegeven op maandag- en donderdagavond om 19:30 uur. Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert in een buitentraining. Tijdens bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken. De lessen zullen gemaakt worden op een manier zodat voor een beginner als een gevorderde leuk is om mee te doen. OUTDOOR CROSSFIT Voor de CrossFit lessen zullen buitenplekken gecreëerd worden waarvandaan meegedaan kan worden met de WOD. Vanaf morgen is het mogelijk om je hiervoor aan te melden via "OUTDOOR WOD" het rooster.


UPDATE 19-12-2021


Beste sporter,


Na het moeilijke nieuws van gister zijn wij vandaag aan de slag gegaan om de opties uit te werken om zoveel mogelijk mensen in beweging te houden. Wij zijn ons ervan bewust dat de opties beperkt zijn, maar helaas bestaat er op dit moment geen andere mogelijkheid.

Zoals gister aangekondigd zullen wij gaan inzetten op buitensport op reservering, uitlenen van materiaal, begeleiding op afstand en online training. Wij zijn blij om twee nieuwe opties te vermelden. Weet je niet waar je moet beginnen met buitentraining? In het rooster kun je zonder additionele kosten een half uur PT boeken voor buiten training op maat. Daarnaast bieden wij vrijblijvende deelname aan, aan ons voedingsplan BenFit met begeleiding op afstand. Voor onze leden onder de 18 jaar bestaat de mogelijkheid om mee te doen met de OUTDOOR HIIT STRENGTH lessen, welke zeker de moeite waard is. Hieronder lees je uitgebreid de mogelijkheden.

Wij hebben beloofd te blijven zoeken in oplossingen, om deze reden hebben wij wat nieuws bedacht. Op dit moment zitten wij met z’n allen in een lockdown, de scholen zijn dicht en de kinderen zitten thuis. Het kabinet heeft besloten dat voor jeugd onder 18 jaar het mogelijk moet blijven om buiten in een groep te sporten. Daarom bieden wij voor (groot)ouders de mogelijkheid om je (klein)kinderen tot 18 jaar mee te laten doen in onze gloednieuwe KIDS- en jeugdlessen! Lees hieronder meer.

2021 is een moeilijk jaar geweest waarin we afscheid hebben moeten nemen van Philène. Het jaar dat we zijn gestart in een lockdown en zullen eindigen in een lockdown. Dit terwijl wij ons vizier al gericht hadden op het plan post-corona en ons richten op het herstellen en optimaliseren van onze mooie club. We hopen dat deze periode snel weer voorbij is en wij jullie allemaal weer mogen verwelkomen na 14 januari.


Wij willen iedereen namens Team Fitscore goede feestdagen wensen en veel

gezondheid en geluk voor jou en je naasten in 2022.


Liefs en graag tot snel,


Liza en Janniek

(en Zus de teckel)ONZE MOGELIJKHEDEN


OUTDOOR PERSONAL TRAINING

Vind je het lastig om zelf buiten aan de slag te gaan? Onze instructeurs helpen je graag!


Vanaf morgen is het mogelijk om online via het rooster "OUTDOOR PERSONAL TRAINING" een afspraak van 30 minuten te maken, dit mag ook met twee personen. Wij zorgen voor het trainingsmateriaal en de motivatie!


OUTDOOR FITNESS

Buiten aan je conditie of kracht werken is mogelijk! Boek een plekje in het “OUTDOOR FITNESS ROOSTER” en kom op jouw gereserveerde tijdstip naar de achterzijde van ons pand (roldeur van de CrossFit/Krachtzaal). Aan de instructeur kan je doorgeven waarmee je wil trainen, bijvoorbeeld squat rek, barbell en gewichten of crosstrainer, roeimachine en een setje dumbells. De instructeur zet jouw gewenste materiaal voor je klaar en jij kan 60 minuten lekker trainen!


OUTDOOR WORKOUTS

Reserveer jouw plek via het rooster “OUTDOOR INDIVIDUAL WORKOUTS”.

Je kan buiten je favoriete individueel volgen. Dit kan zijn, BODYPUMP, CrossFit, Spinning, FITBOX etc... De benodigde materialen zetten we buiten voor je klaar en je kan aan de slag. Neem je telefoon/tablet mee en volg de les via Youtube. Heb je geen draadloze koptelefoon ter beschikking, dan kan je er eentje van ons lenen!


KIDSFIT

Nu de kinderen thuiszitten is het belangrijk om wel te blijven bewegen. Wij helpen met de KIDSFIT!

Bij KIDSFIT zullen we in twee verschillende leeftijdsgroepen door middel van sport en spel aan de slag gaan met kinderen van 4-7 jaar en 7-12 jaar. Als de kinderen aan de slag zijn is het misschien mogelijk om zelf ook even te sporten?

Wij hebben verschillende instructeurs met ervaring met KIDS lessen en materialen geschikt voor kinderen. Wij hebben er zin in en hopen de kinderen ook!

De lessen vinden plaats aan de voorzijde buiten op de parkeerplaats. Kleed je kind wel aan op het weer. Aanmelden kan via de app door middel van het account van de (groot) ouders. In verband met de maatregelen zijn toeschouwers bij de lessen niet toegestaan. Het toilet is wel toegankelijk.

Bij slecht weer zijn we helaas genoodzaakt de les af te zeggen.KIDSBOX

Voor de kinderen van 7-12 jaar hebben wij ook KIDSBOX! In een afwisselende les van een uur wordt gebruik gemaakt van de bokspaal en aanvullende oefeningen. Wij hebben handschoenen te leen, maar deze zijn wellicht te groot. Deze les is ook prima deel te nemen zonder handschoenen of eventueel met eigen handschoenen.

De lessen vinden plaats op de zijparkeerplaats. Kleed je kind wel aan op het weer. Aanmelden kan via de app door middel van het account van de (groot) ouders. In verband met de maatregelen zijn toeschouwers bij de lessen niet toegestaan. Het toilet is wel toegankelijk.

Bij slecht weer zijn we helaas genoodzaakt de les af te zeggen.


AFHAAL Haal jouw favoriete trainingsmateriaal zelf af! Het enige wat je hoeft te doen is je auto voor de deur te rijden en de rest doen wij! Reserveer jouw trainingsmateriaal via ons rooster bij "AFHAAL". Je reserveert het materiaal voor 24 uur. Deze materialen stellen wij beschikbaar:

 • BODYPUMP-set + step

 • XCORE-buis

 • BRN-buisjes

 • STEP

 • CXWORX-setje

 • Fitness- krachtmateriaal naar keuze, in overleg


BENFIT VOEDINGSPLAN ONLINE

Wil je ondersteuning bij je voeding? Gedurende deze periode bieden wij vrijblijvend ondersteuning door middel van ons voedingsplan BenFit. We begeleiden je op afstand waar bij je jezelf thuis weegt en meet. Wil je mee doen of meer info, mail naar info@fitscore.nl


OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN

FITSCORE OUTDOOR is doordeweeks geopend van 9:00 - 17:00 en in het weekend van 9:00 - 13:00. Als gevolg van de maatregelen is buitensporten na 17:00 uur niet toegestaan.

In verband met de feestdagen zijn wij de aankomende twee weken van vrijdag t/m zondag gesloten.
UPDATE 18-12-2021


Beste Sporter,


Vanavond is bekend geworden dat het kabinet besloten heeft dat het land weer op slot gaat en wij onze deuren moeten sluiten. Wij doen dit met pijn in ons hart en betreuren deze beslissing. Naar onze mening is sport en bewegen belangrijk om lichaam en geest gezond te houden, sporten is essentieel!


Wij blijven zoeken naar oplossingen, oplossingen om jou in beweging te houden. Oplossingen die een bijdrage leveren aan jouw gezondheid en vitaliteit. Dit hebben we gedaan sinds maart 2020 en dit zullen wij blijven doen.


Op dit moment zijn wij nog in afwachting van de exacte informatie over welke mogelijkheden zijn toegestaan. Naar alle waarschijnlijkheid zullen wij gaan inzetten op buitensporten, uitlenen van materiaal en onlinetraining. Als de regelgeving bekend is zullen wij jullie maandag verder informeren over ons aangepaste aanbod. Ons doel blijft hetzelfde, werken aan de gezondheid van onze leden.


Wij hopen tot snel.


Met sportieve groet,


Team Healthclub FitscoreUPDATE 28-11-2021


Beste Sporter, Vanwege de aangekondigde maatregelen hanteren wij vanaf maandag nieuwe openingstijden en nieuwe roosters. Doordeweeks staan wij voor jou klaar van 6:00 tot 17:00 en in het weekend van 8:00 tot 17:00. Wij zijn benieuwd in hoeverre jullie vroege vogels zijn, want er staan leuke lessen gepland in de vroege uurtjes! De nieuwe openingstijden en rooster zijn van toepassing zolang de aangescherpte maatregelen gelden. Voor nu is dit aangekondigd voor een periode van drie weken. Mocht er niet voldoende deelname zijn voor een les dan zal deze geannuleerd worden. Houd hiervoor je email in de gaten. Wij zijn verplicht om te blijven controleren op het Coronatoegangsbewijs, maar daarnaast moeten we ook weer 1,5 afstand in acht nemen. Hierop hebben wij de zalen en de groepsgroottes aangepast. Voor de fitness geldt dat er niet gereserveerd hoeft te worden, dit blijft wel van toepassing voor de 4E en groepstrainingen. Voor iedereen bieden wij ook nog steeds Outdoor Bootcamp trainingen aan. Wij dagen jullie uit om eens mee te doen met Fleur of Janniek. Aanmelden kan via het Outdoor rooster. De Outdoor Fitness blijft ook mogelijk op reservering tijdens de nieuwe openingstijden. Wij zijn trots op de flexibiliteit van ons team en onze leden. Wij hopen jullie allemaal te zien op de eigen sporttijden of voor of tussen het (thuis)werken door. Tot snel! Met sportieve groet, Team Healthclub FitscoreGROEPSTRAININGEN

De ochtend groepstrainingen worden gegeven volgens regulier rooster. Let op; in het weekend wordt extra lesgegeven waardoor de tijden wijzigen. Hieronder vind je de extra lessen in het nieuwe rooster. Voor het het volledige rooster met de actuele starttijden, check onze app!


EARLY BIRD LESSEN Ben jij een vroege vogel? Dan zijn deze lessen misschien wel wat voor jou! Meld je aan via onze app. Maandag: 6:30-7:15 uur BODYPUMP 7:15-8:00 uur SPINNING 7:30-8:15 uur CROSSFIT Dinsdag: 7:00-7:30 uur BBB *NEW NEW NEW* Woensdag: 7:00-7:30 uur BOXMASTER Donderdag: 6:15-7:00 uur CROSSFIT 7:00-7:45 uur BODYPUMP 7:45-8:15 uur BBB *NEW NEW NEW* Vrijdag: 6:15-7:00 uur CROSSFIT

LUNCHBREAK LESSEN Even je gedachte verzetten? Onderbreek je werk met een lekkere lunchworkout! Maandag: 12:00-12:45 uur CROSSFIT 14:00-14:30 uur BOXMASTER Dinsdag: 12:00-13:00 uur YIN YOGA Donderdag: 12:00-12:30 uur CORE-CIRCUIT

AFTERNOON WORKOUTS Maandag: 16:00-16:45 uur FITBOX 16:00-16:45 uur BOOTCAMP Dinsdag: 16:00-16:45 uur CROSSFIT Woensdag: 15:45-16:45 uur BODYBALANCE 16:00-16:45 uur SPINNING 16:00-16:45 uur BOOTCAMP Donderdag: 16:00-16:30 uur BOXMASTER Vrijdag: 14:45-15:45 uur YIN YOGA 16:00-16:45 uur FITBOX

EXTRA WEEKEND WORKOUTS Zaterdag: 9:30-10:30 uur BODYSTEP 9:30-10:30 uur SPINNING Zondag: 9:00-10:00 uur CROSSFIT 9:15-10:00 uur RPM 10:00-11:00 uur CROSSFIT 11:00-12:00 uur BODYPUMP
UPDATE 21-04-2021


Beste Sporter,

Daar zijn we weer, een dag na de persconferentie die helaas voor ons geen nieuwe mogelijkheden biedt. Wij moeten opereren binnen de mogelijkheden die er zijn met in achtneming van de geldende maatregelen. Het is soms lastig om afhankelijk te zijn van zaken waar we geen invloed op hebben, namelijk de maatregelen van de overheid maar ook het weer. Maar zijn blij dat wij mensen weer buiten in kleine groepjes kunnen ontvangen en kunnen doen wat wij het liefste doen, jullie laten sporten.

Wij als team Fitscore blijven positief en willen kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn. De buitensportmogelijkheden in kleine groepjes zijn verder uitgebreid, hierover lees je verderop in deze nieuwsbrief meer. Leuk om te vermelden is dat de meeste Circuit-lessen ook gegeven worden door de bij jullie bekende groepslesintructeurs op hun eigen tijden.

Heb je moeite om buiten te starten of twijfel je wat voor jou geschikt is? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op! Ons team kan je adviseren, ondersteunen en vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

De steun van de overheid is beperkt, maar de steun van onze leden is groot. Wij waarderen dit enorm. Met jullie steun hebben wij er vertrouwen in dat wij jullie in de toekomst weer kunnen ontvangen zonder beperkende maatregelen.

Met sportieve groet,

Team Healthclub FitscoreHoe leuk is het om in groepjes van vier personen met elkaar te sporten?! Dit kan met onze CIRCUIT LESSEN. Onder begeleiding van een instructeur ga je aan de slag en heb je binnen 30 minuten een complete workout erop zitten.

Lees hieronder de verschillende CIRCUIT LESSEN die wij aanbieden. Meld je hiervoor aan in het rooster.


FIT HIIT

Ben je op zoek naar een workout waar je al je energie in kwijt kunt en waar weinig rustmomenten in voor komen? Dan is FIT HIIT precies wat je zoekt.

Met FIT HIIT verbrand je méér vet in minder tijd. Door de intervallen die op hoge intensiteit worden uitgevoerd is jouw lichaam uren na de training nog vet aan het verbranden. Daag jezelf uit en schrijf je nu in voor onze FIT HIIT lessen!


FITBOX

Houd jij van een intensieve training waar alles draait om boksen en kickboksen. Dan is deze training echt iets voor jou! In 30 minuten heb je een complete workout achter de rug.


Vanaf as zondag 25 april start Jesse met extra FITBOX lessen (outdoor) aan de voorzijde van ons pand. Doe gezellig mee met deze halfuur durende workout waarbij je je conditie weer een flinke boost geeft.


FIT&SHAPE

Wil je fitter worden en je lichaam shapen? Doe dan nu mee met de FIT&SHAPE les. Dit is een 30 minuten workout, waarbij je je hele lichaam traint door middel van vele gevarieerde oefeningen. Er wordt gebruikt gemaakt van lichte gewichten en andere materialen voor een complete workout.


CORE CIRCUIT

Wil je je core sterker maken of juist je lichaamshouding verbeteren, doe dan nu mee met ons CORE CIRCUIT. Je gaat aan de slag met uitdagende en afwisselende oefeningen voor je buik- en rugspieren.

UPDATE 14-12-2020


Beste sporter, In de toespraak van onze minister president, is bekend gemaakt dat vanaf 14-12-2020 24:00 uur nieuwe Corona-Maatregelen in gaan. Dit betekent dat Healthclub Fitscore genoodzaakt is 15-12-2020 haar deuren te sluiten. Op dit moment zijn de maatregelen aangekondigd t/m 19 januari 2021. Indien er in de maatregelen iets wijzigt, zullen wij je zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte stellen. Juist omdat het nu extra belangrijk is om aan je gezondheid te werken, gaan wij er alles aan doen om jou zoveel mogelijk in beweging te houden! Lees hieronder onze mogelijkheden:


FITSCORE DRIVE THRU

Haal vanaf 15 december jouw favoriete trainingsmateriaal zelf af! Het enige wat je hoeft te doen is je auto voor de deur te rijden en de rest doen wij!

Reserveer jouw trainingsmateriaal via ons rooster bij "DRIVE THRU". Je reserveert een blok van 3 uur, waarin je het materiaal ophaalt, gebruikt en weer bij ons terug brengt.

Deze materialen stellen wij beschikbaar:


AFHALEN BIJ DE GROEPSZAAL

 • BODYPUMP-set + step

 • XCORE-buis

 • BRN-buisjes

 • STEP

 • CXWORX-setje


AFHALEN BIJ DE CROSSFIT/KRACHTZAAL (roldeur)

 • CrossFit WOD-set

 • Fitness Home Kit + 2 trainingen

 • Krachtmateriaal naar keuze; maximaal 3 onderdelen (bijvoorbeeld 1 barbell + 2 dumbells + bankje)


FITSCORE BEZORGSERVICE


Lukt het je niet om trainingsmateriaal te komen halen? Dan bieden wij onze bezorgdienst aan!

Dit kan via het rooster "FITSCORE BEZORGSERVICE" gereserveerd worden.


OCHTEND:

Bezorgen: tussen 8:00 en 9:00 uur

Ophalen: tussen 12:00 en 13:00 uur

AVOND:

Bezorgen: tussen 17:00 en 18:00 uur

Ophalen: tussen 20:00 en 21:00 uur


Wat bezorgen wij?

 • SPINNING-fiets

 • BODYPUMP-set + step

 • XCORE-buis

 • BRN-buisjes

 • STEP

 • CXWORX-setje

 • Fitness Home Kit + 2 trainingen

 • Krachtmateriaal naar keuze; maximaal 3 onderdelen (bijvoorbeeld 1 barbell + 2 dumbells + bankje)PERSONAL TRAINING AAN HUISVind je het lastig om thuis zelf aan de slag te gaan? Onze instructeurs helpen je graag!


Vanaf 15 december is het mogelijk om online via het rooster "PERSONAL TRAINING AAN HUIS" een afspraak van 30 minuten te maken, dit kan maximaal 2 x per week. Wij zorgen voor het trainingsmateriaal en de motivatie!YOUTUBE LIVE LESSEN

Doe vanuit huis met ons mee! Bekijk vanaf nu ons YOUTUBE LIVE rooster in de app op welke tijden wij live een les geven.

Heb je trainingsmateriaal van ons geleend? Via ons Youtube-kanaal kan je jouw les mee doen, live of on demand!

We zorgen wekelijks voor een gevarieerd programma met nieuwe en leuke thema lessen!Naast al de bovengenoemde opties om thuis te trainen, hebben wij in onze app onder het kopje "workouts" verschillende trainingen bedacht die je thuis met of zonder materiaal kan uitvoeren. De trainingen zijn erg gevarieerd en zijn verdeeld in verschillende niveaus voor de diverse doelgroepen. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale training voor onze spinners de ‘fit op de fiets’ training, een speciale rugzak training, core-training etc. Zoek op ‘Home Workouts’ om deze trainingen te vinden.

Verder houden we je via onze blog op de hoogte van tips en trucs om de komende periode zo fit en gezond mogelijk door te komen! Houd onze socials in de gaten voor onze ontwikkelingen en leuke nieuwtjes!

Heel veel succes met het thuis trainen! Heb je vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@fitscore.nl of bel naar 078 674 5666.

Team Healthclub FitscoreUPDATE 01-12-2020Beste sporter,

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het gebruik van een mondkapje in de openbare ruimtes verplicht vanaf 1 december. Healthclub Fitscore is een sportclub waar veel mensen samenkomen en valt hiermee onder de publieke binnenruimte. Dat betekent dat in onze entreeruimte het noodzakelijk is om een mondkapje te dragen.

Tijdens het sporten is het dragen van een mondkapje niet noodzakelijk, ook niet bij het wisselen van toestel in de fitnessruimte.


Heb je vragen of wil je meer weten, bel of mail ons gerust!UPDATE 04-11-2020


Beste sporter,

Gisteren hebben wij uit de persconferentie vernomen dat er nu ook voor sportscholen extra maatregelen komen. Het goede nieuws... we zijn nog steeds OPEN en individueel sporten is nog steeds mogelijk! Groepslessen zijn de komende twee weken NIET toegestaan. Maar wij denken in oplossingen en proberen voor jullie zoveel mogelijk manieren te realiseren om jullie favoriete trainingen te kunnen blijven aanbieden, weliswaar op een andere manier:


Youtube live lessen

Doe vanuit huis met ons mee! Bekijk in ons LIVE rooster in de app op welke tijden  wij deze lessen aanbieden: - BODYBALANCE - BODYCOMBAT

- BODYFIT - BRN - CXWORX - FITMIX - FITHIIT

- PILATES - XCORE - YIN YOGA - ZUMBA


Deze lessen geven wij LIVE op vaste tijden via Youtube. Maar je kan je favoriete les ook altijd terughalen op de tijd die jou het beste uitkomt. Abonneer je op ons youtube kanaal om op de hoogte blijven van alle lessen www.youtube.com/HealthclubFitscoreIndividueel deelnemen aan een les

In de groepszaal kan je jouw favoriete les toch volgen! Weliswaar niet in een groep maar individueel met een eigen beeldscherm en een draadloze koptelefoon die wij ter beschikking stellen (of eigen draadloze oordopjes). Hoe gaat dit in zijn werk? Stap 1: Boek in het groepslesrooster de les waar aan je wilt deelnemen.  Stap 2: Kom naar de club met je telefoon/tablet/laptop en maak verbinding met onze wifi en haal je draadloze koptelefoon bij de receptie op.

Stap 3: Plaats je beeldscherm bij je desbetreffende werkstation en start de les op. Stap 4: Volg de gehele les via je eigen scherm maar wel met onze materialen. Inschrijven voor deze activiteit moet via onze app of telefonisch. Per uur, over de hele dag verdeeld, zijn er verschillende werkstations beschikbaar. De volgende lessen kan je in onze zaal individueel volgen: - BODYPUMP - BODYSTEP - BRN - CXWORX - XCORE Daarnaast is er een gelegenheid om zonder beeldscherm op de BOXMASTER te trainen met een kant en klare les gemaakt door onze trainers.Individueel Spinning en/of RPM

Ook voor deze trainingen geldt dat je ze individueel bij ons op afspraak kunt volgen. Wij beschikken over fietsen die kant- en klare trainingen op muziek bieden. Je kan een les zelf samenstellen op jouw niveau en jouw wensen (kracht/duur). Neem hiervoor wel je eigen oordopjes mee! Een fiets reserveren kan via het groepslesrooster of telefonisch. Per uur, over de hele dag verdeeld zijn er twee fietsen beschikbaar.


Individueel CrossFit


Aangezien de WOD's niet meer in groepsverband aangeboden mogen worden, bieden wij de mogelijkheid om op individuele basis de WOD te doen in de box. De WOD komt nog steeds online, alleen noteer nu zelf je resultaat op het bord :)  Je kunt per tijdvak van driekwartier over de gehele dag inschrijven via het CrossFit-rooster, niet te vergissen met de "krachtzaal", wil je daar ook trainen dien je je hiervoor apart aan te melden.

Fitnesstraining


Voor iedereen is de fitnesszaal beschikbaar, ook voor de Winterspinners. Reserveren voor een fitness activiteit blijft verplicht en kan via het fitnessrooster of telefonisch. Wil je graag uitleg over de toestellen dan kun je een afspraak inplannen met een van onze fitnessinstructeurs. Lieve leden van Healthclub Fitscore, dit is voor twee weken, daarna zijn de lessen weer terug. Dit is wat de overheid heeft aangegeven. Vanaf 19 november zetten wij het huidige groepslesaanbod weer op actief en kan iedereen de lessen weer komen volgen bij ons op de club!UPDATE 14-10-2020


Beste sporter, Gisteren hebben wij uit de persconferentie van de minister-president vernomen dat de coronamaatregelen flink worden aangescherpt, sportscholen blijven in het nieuwe beleid nog buiten schot en mogen open blijven omdat het individuele sport betreft. Wel geldt een maximum van dertig personen per afgesloten ruimte en de 1,5 meter afstand. Dit betekent voor Healthclub Fitscore dat wij door kunnen gaan zoals wij dat reeds doen. Er zijn wel enkele wijzigingen:


Andere ingang groepsleszaal Om drukte in de entree te voorkomen is besloten dat de in- en uitgang van de groepsl