Healthclub Fitscore

Edisonweg 38

3291 CK Strijen

Tel. 078 674 5666

healthclub@fitscore.nl

Search
  • fitscore

SLUITING CLUB IVM CORONA-MAATREGELEN

Updated: 10 minutes ago

Beste sporter,


Gisteren hebben wij uit de persconferentie van de minister-president vernomen dat wij onze deuren tot in ieder geval 28 april gesloten moeten houden.

In deze periode zal ons team er zo veel mogelijk aan doen om je te helpen thuis fit te blijven! Lees hieronder meer info over de nieuwe mogelijkheden de we hebben bedacht!


Daarnaast willen we je informeren dat wij nog steeds aan het onderzoeken zijn, hoe wij je een passende compensatie voor deze periode kunnen aanbieden. Uiterlijk volgende week zullen we je hierover informeren. Bedankt voor je geduld.

Mogelijkheden om thuis met ons te trainen:

NIEUW! 15 minuten persoonlijke Skype afspraak Heb je vragen over oefeningen of trainingen die wij bedacht hebben voor thuis? Wil je een persoonlijk thuistrain-plan? Heb je rug of andere klachten door het vele thuis zitten? Of heb je vragen over voeding? Maak dan nu een afspraak om jouw 15-minuten Skype moment met onze instructeurs in te plannen! Bel naar 078 674 5666 om een afspraak te maken!

Virtuele On Demand Home Workouts  Voor alle doelgroepen hebben wij leuke virtuele lessen gemaakt, die je samen met ons kan doen. Onze instructeurs proberen de sportieve energie je huiskamer in te brengen! Klik hier om deze workouts te vinden. 


App Workouts  Wil je nog meer workouts vinden? We hebben in onze app onder het kopje "workouts" verschillende trainingen bedacht die je thuis met of zonder materiaal kan uitvoeren. De trainingen zijn erg gevarieerd en zijn verdeeld in verschillende niveaus voor de diverse doelgroepen. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale training voor onze spinners de "fit op de fiets" training, een speciale rugzak training, core-training etc.  Zoek op "Home Workouts" om deze trainingen te vinden.  Heb je nog geen inloggegevens om in onze app te komen, neem dan contact op met onze receptie via receptie@fitscore.nl of bel naar 078-6745666. 

Daily Strength Workout

Ben je bang dat in deze periode je kracht/spiermassa verliest doordat je niet met gewichten kunt trainen? Wees niet getreurd! Om in deze periode zoveel mogelijk spiergroei en kracht te stimuleren, hebben de instructeurs van Healthclub Fitscore een trainingsplan ontwikkelt om deze periode te overbruggen! Luister naar de uitleg van Siebe en volg onze Daily Strength Workouts op facebook en op onze blog!


Blogs  Verder proberen we je ook met informatie te voorzien van interessante tips en recepten. Lees hier bijvoorbeeld over de tips "Hoe behoud je ritme bij het thuiswerken" en "Tips om te starten met hardlopen" etc. Bekijk al onze tips, recepten en blogs op www.fitscore.nl/blog.

Mis je workouts of heb je behoefte aan andere lessen? Laat het ons weten via receptie@fitscore.nl. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen!


Wij krijgen verzoeken om trainingsmateriaal bij ons te lenen. Wij vinden het vervelend, maar kunnen helaas dit niet aanbieden. De vraag naar materialen is groter dan ons aanbod. Wij willen geen mensen teleurstellen, dus trekken hierin één lijn. 


We betreuren het ten zeerste dat je niet kunt sporten in onze club, maar we vertrouwen op je begrip, medewerking en steun in deze moeilijke periode. Het allerbelangrijkste: zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

We hopen dat deze situatie spoedig ten einde komt en dat we je gauw mogen begroeten in onze club!

Team Healthclub Fitscore
Veel gestelde vragen


V: Hoe lang blijft Healthclub Fitscore gesloten? A: De maatregelen houden aan tot in ieder geval 6 april.  Healthclub Fitscore zal haar leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.


V: Waarom kan ik niet inloggen in de app? A: Dit kan komen omdat jouw e-mail adres nog niet in ons systeem geactiveerd is. Wil je je account activeren, neem dan contact met ons op via telnr. 078 674 5666 of mail naar receptie@fitscore.nl.


Hoe activeer ik mijn account?

A: We hebben een kleine handleiding opgesteld, waarin we je stap voor stap uitleggen hoe jij je account kan activeren. Deze handleiding kan je hier vinden.


V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de club? A: We kijken naar een passende oplossing voor onze leden en zullen je hier later over informeren.


V: Kan Healthclub Fitscore mijn lidmaatschap niet gewoon tijdelijk stoppen? A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar tijdelijk stop zetten. We kijken naar een passende oplossing voor onze leden en zullen je hier later over informeren.

2,159 views