Search
  • fitscore

Eenpanspasta

Eén van m’n favoriete gerechten. Je mikt alles namelijk in één pan, koken maar en ‘klaar is Kees’. Makkelijker kan het bijna niet!

Ingrediënten voor 2 personen: 200 gram volkoren pasta halve courgette 1 ui 2 bosuitjes 3 wortels 2 stengels bleekselderij 600 ml tuinkruiden bouillon 2 tomaten 1 eetlepel groene pesto 400 gram tomaten passata halve theelepel Italiaanse kruiden. Pijnboompitjes en parmezaanse kaas voor de garnering

Bereiding: Snijd de courgette, ui, bosui, wortels en bleekselderij in kleine blokjes en doe samen met de pasta in een ruime pan. Bak heel kort aan met een ruime scheut olijfolie. Giet nu de bouillon erbij, het geheel moet ‘bijna’ onder staan. Lekker door laten koken tot het vocht is opgenomen in de pasta. Voeg nu de tomaten in blokjes toe en schenk de passata erbij, let op hoe veel, het is voldoende zodra het een smeuïg geheel is. Voeg nu de groene pesto en de Italiaanse kruiden toe. Roer goed door en laat nog 2 minuutjes pruttelen en ‘klaar is Kees’. Heerlijk met wat parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

Eet Smakelijk!

0 views

Healthclub Fitscore

Edisonweg 38

3291 CK Strijen

Tel. 078 674 5666

healthclub@fitscore.nl