• fitscore

CORONA MAATREGELEN UPDATE 14 OKTBeste sporter, Gisteren hebben wij uit de persconferentie van de minister-president vernomen dat de coronamaatregelen flink worden aangescherpt, sportscholen blijven in het nieuwe beleid nog buiten schot en mogen open blijven omdat het individuele sport betreft. Wel geldt een maximum van dertig personen per afgesloten ruimte en de 1,5 meter afstand. Dit betekent voor Healthclub Fitscore dat wij door kunnen gaan zoals wij dat reeds doen. Er zijn wel enkele wijzigingen:


Andere ingang groepsleszaal Om drukte in de entree te voorkomen is besloten dat de in- en uitgang van de groepsleszaal via de buitendeur van deze ruimte zal zijn. De zaal mag betreden worden als de instructeur dit aangeeft. Zorg dat je niet te vroeg komt, want je moet nu buiten wachten totdat je naar binnen mag. Neem je een bidon mee naar de les? Zorg dat je deze thuis al gevuld hebt, zodat je niet heen en weer hoeft te lopen. Voor de andere activiteiten geldt nog steeds: Fitness: hoofdingang Spinning: zijdeur van de Spinningzaal CrossFit: achterdeur bij de CrossFit-box Kleedkamers en douches gesloten In de nieuwe maatregelen geldt dat kleedkamers en douches in ieder geval voor vier weken gesloten moeten zijn. Verdere maatregelen:

  • Koffiehoek reeds gesloten

  • Aan- en afmelden is nog steeds verplicht

Veelgestelde vragen (bron: rijksoverheid.nl) Kan het virus doorgegeven worden via zweet? Het virus wordt niet via zweet doorgegeven. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Wordt het virus doorgegeven als ik dezelfde sporttoestellen als een rekstok of bank gebruik? De kans dat u besmet raakt doordat u een sporttoestel en sportattributen aanraakt, is heel klein, maar niet uitgesloten. Wel neemt het aantal virusdeeltjes heel snel af buiten het lichaam. Desinfecteer sportmaterialen vooraf en was regelmatig uw handen. Niet vergeten:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.

  • Nies en hoest in je elleboog.

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst

  • Ben je verkouden? Blijf dan thuis!

  • Heeft een huisgenoot koorts of benauwdheidsklachten? Blijf dan ook thuis.


NIEUW LUNCHPAUZE LESSEN!

Speciaal voor de thuiswerkers bieden wij vanaf maandag extra lessen aan tijdens de lunchpauze. Speciale trainingen van 30 minuten om de dag te doorbreken zodat je daarna weer vol energie aan de slag kan!

Maandag: FITHIIT 13:15 - 13:45 uur Dinsdag: BOXMASTER 12:30 - 13:00 uur Donderdag: CXWORX 12:30 - 13:00 uur Vrijdag: FITHIIT 12:00 - 12:30 uur 


Wat is FITHIIT? HIIT oftewel High Intensity Interval Training is een cardio/interval training waar je lage intensiteit combineert met hoge intensiteit. Bijvoorbeeld 45 seconden Kettlebell Swings en dan 30 sec rust. Tijdens deze workout verbrand je voor én na de training calorieën en werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen.

Wat is CXWORX? Dit is een snelle en efficiënte core workout! Het is een dynamische training voor de buik-, rug en bilspieren. Je raakt in shape en voelt je sterker dan ooit. CXWORX verbetert je functionele kracht ter bevordering van je balans, mobiliteit en preventie van blessures. Verleg je fysieke grenzen en mogelijkheden met CXWORX.

Wat is BOXMASTER? De BoxMaster is het ultieme ‘bokstrainingsapparaat’. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. De posities van de stootkussens zorgen voor oneindige combinaties aan stoten. Je traint bokstechniek, snelheid en conditie. De les duurt 30 minuten en heeft een hoge intensiteit.


80 views0 comments

Recent Posts

See All