• fitscore

CORONA-MAATREGELEN M.I.V. 5 nov

Beste sporter,

Gisteren hebben wij uit de persconferentie vernomen dat er nu ook voor sportscholen extra maatregelen komen. Het goede nieuws... we zijn nog steeds OPEN en individueel sporten is nog steeds mogelijk! Groepslessen zijn de komende twee weken NIET toegestaan. Maar wij denken in oplossingen en proberen voor jullie zoveel mogelijk manieren te realiseren om jullie favoriete trainingen te kunnen blijven aanbieden, weliswaar op een andere manier:


Youtube live lessen

Doe vanuit huis met ons mee! Bekijk in ons LIVE rooster in de app op welke tijden  wij deze lessen aanbieden: - BODYBALANCE - BODYCOMBAT

- BODYFIT - BRN - CXWORX - FITMIX - FITHIIT

- PILATES - XCORE - YIN YOGA - ZUMBA


Deze lessen geven wij LIVE op vaste tijden via Youtube. Maar je kan je favoriete les ook altijd terughalen op de tijd die jou het beste uitkomt. Abonneer je op ons youtube kanaal om op de hoogte blijven van alle lessen www.youtube.com/HealthclubFitscoreIndividueel deelnemen aan een les

In de groepszaal kan je jouw favoriete les toch volgen! Weliswaar niet in een groep maar individueel met een eigen beeldscherm en een draadloze koptelefoon die wij ter beschikking stellen (of eigen draadloze oordopjes). Hoe gaat dit in zijn werk? Stap 1: Boek in het groepslesrooster de les waar aan je wilt deelnemen.  Stap 2: Kom naar de club met je telefoon/tablet/laptop en maak verbinding met onze wifi en haal je draadloze koptelefoon bij de receptie op.

Stap 3: Plaats je beeldscherm bij je desbetreffende werkstation en start de les op. Stap 4: Volg de gehele les via je eigen scherm maar wel met onze materialen. Inschrijven voor deze activiteit moet via onze app of telefonisch. Per uur, over de hele dag verdeeld, zijn er verschillende werkstations beschikbaar. De volgende lessen kan je in onze zaal individueel volgen: - BODYPUMP - BODYSTEP - BRN - CXWORX - XCORE Daarnaast is er een gelegenheid om zonder beeldscherm op de BOXMASTER te trainen met een kant en klare les gemaakt door onze trainers.Individueel Spinning en/of RPM

Ook voor deze trainingen geldt dat je ze individueel bij ons op afspraak kunt volgen. Wij beschikken over fietsen die kant- en klare trainingen op muziek bieden. Je kan een les zelf samenstellen op jouw niveau en jouw wensen (kracht/duur). Neem hiervoor wel je eigen oordopjes mee! Een fiets reserveren kan via het groepslesrooster of telefonisch. Per uur, over de hele dag verdeeld zijn er twee fietsen beschikbaar.


Individueel CrossFit


Aangezien de WOD's niet meer in groepsverband aangeboden mogen worden, bieden wij de mogelijkheid om op individuele basis de WOD te doen in de box. De WOD komt nog steeds online, alleen noteer nu zelf je resultaat op het bord :)  Je kunt per tijdvak van driekwartier over de gehele dag inschrijven via het CrossFit-rooster, niet te vergissen met de "krachtzaal", wil je daar ook trainen dien je je hiervoor apart aan te melden.

Fitnesstraining


Voor iedereen is de fitnesszaal beschikbaar, ook voor de Winterspinners. Reserveren voor een fitness activiteit blijft verplicht en kan via het fitnessrooster of telefonisch. Wil je graag uitleg over de toestellen dan kun je een afspraak inplannen met een van onze fitnessinstructeurs. Lieve leden van Healthclub Fitscore, dit is voor twee weken, daarna zijn de lessen weer terug. Dit is wat de overheid heeft aangegeven. Vanaf 19 november zetten wij het huidige groepslesaanbod weer op actief en kan iedereen de lessen weer komen volgen bij ons op de club!

159 views0 comments

Recent Posts

See All