FYSIOTHERAPIE bij FITSCORE

Fysio Physics fysiotherapie is een landelijke organisatie voor fysiotherapie & revalidatie met praktijken door heel Nederland. Fysio Physics fysiotherapie & revalidatie is onderdeel van de Fysio Physics Group die al sinds 1992 toonaangevend is op het gebied van revalidatie, fysiotherapie en medische fitness in Nederland. Fysio Physics geeft ook scholing aan artsen en therapeuten in nieuwe onderzoeks- en behandeltechnieken. U bent bij ons verzekerd van de best mogelijke behandeling.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling of lees verder op onze site. U treft hier gerichte info over de diverse therapievormen, maar ook over verschillende type klachten. Ook treft u bij de specifieke klachten patiëntenvideo's. Deze geven een kleine impressie van onze behandelingen, de resultaten en de reacties van patiënten. Wij hopen u snel te mogen begroeten op een van onze praktijken. 

 

 

Contact

Een vraag aan Fysio Physics? Neem voor het snelste antwoord telefonisch contact op via telefoonnummer 088-3232500. Wij zijn bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:30 en zaterdag 08:30 tot 14:00. Of via fysiotherapie@fysiophysics.nl